Thailand intanin, intanin lanta resort

Intanin Lanta

Som en ödets ironi har vi nu bokat det hotell som jag från början var djupt skeptisk och motståndare till när jag hörde om byggplanerna. Men nu var ju det tre år sedan och man kan väl ändra sig. Nu är jag inte längre konkurrent, utan betalande gäst på det nya hotellet Intanin Lanta som byggts på ödetomten bredvid mitt gamla Nature House. Vi såg bilder som en vän postat på Fejan och tyckte det såg fint ut, med rimliga priser inklusive frukost. Antagligen stabilare wifi också än i Nee's blåa hus som vi alltså bokade av. Dessutom nybyggt och fräscht med nya sängar, och barfotaavstånd till stranden. Hjärter Dam ringde direkt ner och förhandlade fram ett bättre pris ändå än vad som angavs på Booking.com's sida.
 
 
Det var då, 2012. Nature House
 
 
För ett år sedan, 2014. Råbygget är uppe och skymmer sikten
 
  
Nu färdigt och öppnat. 2015 (Foto: Sverre B)
 
 
Nu får vi dessutom ännu närmare till Cook Kai som är närmsta granne åt andra hållet och det är också åt det håll som balkongerna vetter. Vägen och stranden i ryggen, vilket också skymtas på bilden nedan. Tidigare hade man alltså en rätt så soft vy ut från loftgången på Nature House.
 
 
A room with a view. Nature House 2012. Nu bara ett minne blott...
 
( Saxat från april -12
 
"...Poletten trillade ner. Var det därför gamnästet hade gjort en helomvändning? De hade fått nys om den planerade byggnationen? Ena dagen ville de ha ett pris på inventarierna, nästa dag erbjöd de en fortsättning på kontraktet.
En byggarbetsplats som granne är det sista man vill ha som hotellägare, och gäster som klagar är den sämsta marknadsföring man kan ha..."
Hela inlägget )
 
 
 
Snart en frukost nära dig. Richeys, Klong Nin Beach. (2014)