Adventstorka

Adventstorka på bloggen. Jag har dock några utkast på olika teman på gång, som restaurangtips och utflykter från Bangkok. Hotellrecensionerna tar dock juluppehåll tills vidare, möjligtvis kommer en kortare från Bayoke då det är många år sedan jag bodde där, men provade buffén nyligen. Bangkok Hotell är trots allt den populäraste och mest klickade kategorin. Har ni tips på hotell som borde få sig en utvärdering så tipsa gärna.
 
Som jag skrev för några månader sedan så uppgraderade jag bloggen till PRO vilket ger mig större möjlighet att studera trafiken på bloggen. Som läsare märker man inte av det så mycket förutom att man slipper reklamen. Det roligaste är nog att se söktermer från Google, även om jag inte fattar hur det går till ibland, då jag inte hittar bloggen i listan om jag själv provar att använda samma sökord. Ännu konstigare eftersom jag inte ens skrivit om det. Eller vad sägs om den här söktermen? "Hur får man ligga med thaidamer i Sverige?"...
 
Några är självklara dock, många sökträffar på Diplomatdottern (Karolina Johnsson) som satt fängslad på det felaktigt så kallade Bangkok Hilton. Spicy Salad får jag regelbundet träffar på, och jag har fattat hur poppis det är med recept på nätet. Chinatown är en annat inlägg som får träffar varje vecka.
 
Man kan även se trafiken från utlandet där läsare från Thailand, Japan, Norge, England och USA förekommer flitigt, och även resten av världen även om det nog är oavsiktliga Googleträffar. I Sverige finns de trognaste läsarna i Dalarna, Stockholm och Västergötland.
 
Och jag måste säga att jag är imponerad att många är lojala och klickar in ofta trots att jag som nu inte skrivit på över tre veckor. Kurvan går inte direkt ner, men jag är nästan mer impad att så många från Facebook faktiskt bemödar sig att klicka in när jag länkar där, med tanke på att jag själv nästan aldrig följer andras länkar. Men upp till 200 klick på varje länk på fejan betyder ju att ca en tredjedel av fejanvännerna är nyfikna, och det är också där majoriteten av kommentarerna hamnar. På själva bloggen är det betydligt tunnare med kommentarer, Antagligen av två orsaker. Robotspamfiltret som man ska ta sig förbi, och att många inte gillar att kommentaren kan läsas av vem som helst. Jag vill dock tillägga att jag uppskattar enormt att få dem, och särskilt när de kommer från personer jag inte känner. Det skulle vara kul att veta vad ni gillar mest att läsa, tips på hotell och restauranger, personliga betraktelser och upplevelser, mer recept, kanske kulturkrockarna som kan uppstå mellan farang och thai,  eller helt enkelt bara mera bilder.
 
Avslutar med en skön video med ett skönt soundtrack.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: DD

Du!
Ska man söka på något om thaidamer.. är det väl hur man blir av med dem? Alt. 2.. Hur man kan hjälpa någon, att gå från att tänka på pengar.. Till o skaffa sig lite "folkvett..".. Fortsätt Du skriv om fina hotel - o annat viktigt! Livet är långt!
Dorvaldin Dapperin

2013-12-16 @ 20:31:55
Postat av: Frallan

Gamle Dorvaldin kommer och gästspelar på bloggen, det var länge sedan må jag säga. Att få någon, oavsett nationalitet, att sluta tänka på pengar är nog svårare än att vända finlandsfärjan i ån. Folkvett får man hoppas komma med åren...

ps. Hotellen är nog roligare än viktigt...

2013-12-16 @ 21:11:13
URL: http://tastelikechicken.se
Postat av: Robert

Då kan jag berätta om vad jag gillar, följer tre thaibloggar.
Din, jan källmans och bangkokinfoblogg ( som legat nere i ett år, tyvärr) och som Bangkokälskare så gillar jag allt som rör bankan och givetvis tips på resturanger och hotell men även övrigt när du reser runt och dina upplevelser! Framförallt så tycker jag du skriver underhållande och jag tror att du kommer göra succé md en roman utspelad i Thailand.
Visste inte ens att "bloggen" fanns på fejjan utan går in här ett par ggr i veckan och ser om de kommit nått nytt.

2013-12-18 @ 11:12:02
Postat av: Frallan

Tjena Robert! Jag känner mig hedrad att kvala in på den topplistan med Källman och tyvärr ouppdaterade Bangkokinfo.

Bloggen finns inte på fejan på så sätt, men ibland länkar jag senaste inlägget på mitt privata FB-konto och då kan jag se i statistiken på bloggen hur många som klickar in sig från fejan.

Det kommer en liten restaurangguide inom kort, samt ett par inlägg om Amphawa, men först ett inlägg om hotellbluffen del 2...

2013-12-18 @ 11:22:46
URL: http://tastelikechicken.se/
Postat av: Nicke

Ett hotell som jag skulle vilja ha en utvärdering av är mandarin oriental hotell tackar på förhand!

2013-12-18 @ 19:48:25
Postat av: Frallan

Ja Nicke, det står på min lista också. Ska bara byta ut ryggsäcken mot en guldpläterad Samsonite så ska det inte stunda innan jag svänger loss med en cocktail i Bamboo Bar..

2013-12-18 @ 19:54:51
URL: http://tastelikechicken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0