Bortglömda filmklipp 2

Efter ytterligare utgrävningar i de bortglömda mapparna kom det fram ännu fler filmer. Den här gången färdiga och vissa med musik. Tidigare ouppladdat material.
 
Från Thailand, Vietnam, Filippinerna och Malaysia. 
 
 
Här har vi Dow som gör pannkakor! Mellan Nature Beach och Nature House på Klong Nin Beach.
Ko Lanta 2008. Musik med Jack Johnson - Making Banana Pancake.
 
 
Den här är från en shooting range utanför Saigon 2008. Ett tämligen lätt sätt att bränna iväg sina Dong-slantar. Här skjuter vi på vanliga måltavlor, till skillnad mot i Kamdodja där man har möjlighet att skjuta ihjäl kor med raketgevär och handgranater. Det beskrev jag lite lätt i det här inlägget. Cambodia part 3
 
 
Visa större karta
 
 
 
Den här tuppfäktningen bevittnade jag i Coron på den avlägsna ön Busuanga i Filippinerna 2008. Naturligtvis synd om djuren men ägarna behandlade sina tuppar med största omsorg innan och efter matcherna.
Bettingen, eller vadslagningen heter det väl, förstod jag mig aldrig på och satsade inga pengar. 
 

Visa större karta
 
 
En dag så hyrde vi en båt med tillhörande kapten. Vi hamnade ännu längre ut i den filippinska arkipelagen när vi var på jakt efter några kalla öl och landsteg på den här ön. Byborna var nog inte så vana vid västerlänningar och de gjorda stora ögon när vi klev iland. Mitt i byn fanns trots allt en basketplan och vi efterlyste en boll och frågade om de hade lust att spela en match. Sagt och gjort. Hela byn samlades för att bevittna detta.
Förresten, jag har ju skrivit och postat massa bilder om det i det här gamla inlägget på Resdagboken.
En ö utan namn. Filippinerna 2008.
 
 
Det här är en liten video som är inspelad i Little India på Penang i Malysia 2007. Efter att ha blivit övertalad att agera tomte på Nature Beach så var jag först tvungen att göra en visarun från Thailand. Jag drog till Georgetown på Penang och sträckte ut tiden till fyra dagar. En matmässig höjdare men knappast ett ställe att dra till för att hänga på beachen. Bilder och text i det här inlägget.
 
 

Visa större karta
 
Galleri.
     
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0