Bloggens mest besökta sidor

Rundar av året med lite statistik. Det är alltid intressant att gå in och kolla vilka inlägg som googlas eller besöks oftast, vilket är möjligt om man uppgraderat till PRO. För besökaren märks det endast på att man slipper reklamen samt att bloggen har en egen domän.
 
Mest googlade inläggen: (utan inbördes ordning eftersom det varierar över tid)
 
Tandläkare i Bangkok (2015/16)
 
Diplomatdottern på Bangkok Hilton (2012)
 
Trubbel i Thailand (2011)
 
Recept Spicy Salad (2011)
 
Kim Sirawan Eriksson - In Court (2011)
 
 
Mest besökta inlägg totalt: (Återvändande läsare)
 
Topplista Bangkok Hotell (2015)
 
Restaurangtips Ko Lanta (2015)
 
 
Mest kommenterade inlägg: (På Bloggen och/eller Facebook)
 
Resident Visa - Uppehållstillstånd (2013)
 
Airport Rhapsody (2010)
 
 
Mest läst under 2016
 
Hem till byn - Tredje säsongen
 
Med barn i Bangkok
 
 
 
 
 
 
 
 
Man kan ju även se var läsarna befinner sig, och det mesta ter sig naturligt som t.ex. Dalarna, Stockholm, Bangkok osv. Det är dock en som sticker ut och som varje vecka syns i statistiken (som uppdateras en gång per vecka), det är Mountain View i Kalifornien som gör mig nyfiken eftersom det är en återvändande läsare, alltså ingen sökträff. Särskilt intressant eftersom jag inte skrivit sedan september. Det märks också på en nedåtgående trend i statistiken där sidvisningarna nu pendlar mellan 10-50 per dag. Rekordet ligger på ca 2000 sidvisningar på en endaste dag.
 
 
 
 
 
 
 Gott Nytt År.
 
 
"..stod där och blickade ut över Bangkoks skyline och tänkte på säsongen som gått. Ett halvår som började så mörkt ekonomiskt men som vände och slutade så mycket bättre. Jag hade rott skutan i hamn och hade fått någonting över också. Jag var nöjd, en oerhört angenäm känsla..."
 
 
 
 
#1 - - logozz:

vet inte om du skojar, men du vet att googles world hq ligget i mauntain view? kasst,dock om google analytics (om det ar vad du anvander for statistiken) inte filtrerar bort sina sok-bots ur resultaten... 😉
(denna kom fran London)

Svar: Nej då, det var inget skoj, men det är bara senaste halvåret/året som Mountain View har dykt upp i statistiken och jag vet inte heller hur det funkar med sök-bootsen.. (det är blogg.se som levererar statistiken så jag vet inget om google analytics)Tack för infon ändå :-)
Taste like chicken

#2 - - Taste Like Chicken:

Nej då, det var inget skoj, men det är bara senaste halvåret/året som Mountain View har dykt upp i statistiken och jag vet inte heller hur det funkar med sök-bootsen.. (det är blogg.se som levererar statistiken så jag vet inget om google analytics)Tack för infon ändå :-)
Taste like chicken