Bangkok Hotell 2013 the fusion suites

The Fusion Suites

Nästa hotell för rakning blev charmiga The Fusion Suites som ligger på en parallelgata till Sukhumvit, i höjd med Asoke och mittemot Health Land Spa. Det låg så nära The Continent så vi helt enkelt tog en promenad hit. Närmaste MRT är Sukhumvit, eller BTS Asoke. Hotellet är litet med endast 35 rum fördelat på åtta våningar. Även här blev vi uppgraderade från det bokade Superior till snäppet bättre Deluxe. Det finns även rum med egen jacuzzi om man så vill. Hotellet har dock ingen pool eller restaurang. Frukosten serveras i lobbyn och det finns även möjlighet att köpa öl och drinkar där. Hela stället är dock välkomnande och upplevs som ett lyxigt Bed & Breakfast. Hjärter Dam gillade det här hotellet mycket mer än det tidigare testade och dubbelt så dyra Continent. Gratis wifi också i alla skrymslen och vrår ska tilläggas.
 
  
 
Rummet vi fick låg på sjunde våningen och hade utsikt mot gatan. Rummen har den obligatoriska glasväggen in mot badrummet som även har TV-högtalare monterade i taket, så man kan alltså sitta på toa eller i badkaret och glo på burken, om man nu mot förmodan skulle tycka att det är bekvämare än att ligga i sängen och göra samma sak. Något annat som otroligt bekvämt på rummet var den gamla knappstoppade skinnsoffan som i sig själv motiverar en bokning av det här mysiga hotellet. Den som tycker att det är ballt med teknikprylar gillar nog det här stället också, eftersom man kunde styra hela rummets ljud- och ljussättning med en liten dosa bredvid sängen. Suddig bild finnes.
 
 
 
 
 
Frukosten serveras som sagt var i nere i lobbyn och är ganska torftig. Det finns det nödvändigaste och man väljer först ett av åtta olika frukost-set, sedan kan man fylla på med bröd och juice mm från en liten buffé, så mätt blir man. Trots att man sitter i lobbyn så är det en trevlig och angenäm upplevelse och man känner sig lite tjenis med både personal och andra gäster. Jag vet inte varför men stället påminner mig om ett vandrarhem jag bodde på i Innsbruck, Österrrike under en tågluff för en sådär tjugo år sedan.
 
 
 
   
 
Sammanfattning Betyg:
Rum. 5. Charmiga och snyggt designade rum. Man trivs direkt.
Sängar. 3. Motsvarar priset på rummet, varken mer eller mindre.
Frukost. 2. Man saknar det mesta, men plus för guavajuicen och trevlig atmosfär.
Läge. 3. Borde kanske få en fyra men lite för lång promenad till Sukhumvit.
Utsikt. 2. Inte så mycket att hänga i julgran egentligen.
 
Helhetsbetyget blir ändå större än summan av delbetygen, eftersom man trivs och gillar det här hotellet. Jag kan rekommendera det om det är oviktigt med pool och stor frukostbuffé. Det är ju ändå gångavstånd till Terminal 21 för shopping och fler matalternativ. Den där skinnsoffan på rummet är som en magnet och man vill egentligen inte resa på sig om man väl sjunkit ner i den. Det var också i den som jag satt och skrev inlägget I en annan del av Paradiset