Sunday roast

Jag har nu bestämt mig för att boka om biljetten hem. Jag tog beslutet häromkvällen, i söndags närmare bestämt, när jag satt på White Rock och tuggade i mig en brittisk "sunday roast menu" och fick en smakbit av västerlandet. Sedan om den måltiden får mig att åka hem tidigare eller senare får ni gissa själva.


Brittisk mat och fotboll. Lika kul som det låter?

Jag har hängt allt oftare på White Rock på sistone. Det har blivit lite som en samlingspunkt för de faranger som fortfarande är kvar på Klong Nin. De har ett bra koncept på menyn och man får alltid stora och välsmakande portioner. Deras "full rack of ribs" är redan en klassiker efter bara en säsong.

För varje dag som går nu i april så blir det allt lugnare och turisterna försvinner sakta men säkert. Jag har dock fullbokat över Songkran vilket gläder mig. Varje bokning vi får nu känns som en ren bonus då jag har utgått från att april skulle bli en minusmånad. Dagarna är ganska sega och långsamma nu för både mig och Nancy och Sao. Jag frågade dem igår om de tyckte att vi skulle stänga igen hotellet, men de vill ju precis som jag krama ur det sista av säsongen. Samtidigt, så fort jag åker härifrån så måste jag börja betala boende för mig, samt börja äta frukost och lunch på restaurang. Jag har varit enormt bortskämd här med Nancy som lagat så god mat varje dag.

Jag är väldigt kluven inför stängningen, när den än nu blir. Som jag sagt så ser jag fram emot det, men vet också att jag kommer sakna livet här redan efter några dagar. Det har varit mitt livs bästa tid, även om det kanske har låtit lite negativt i de senaste två inläggen.

Vänta lite, det är ett jäkla liv utanför nu, måste gå ner och se, verkar vara något allvarligt.. jag postar det här inlägget nu och återkommer senare..

(EDIT: Det var gårdagens tsunamivarning. Jag skriver ett till inlägg snart)

Kommentarer
Postat av: Peter

Du är i alla fall i rätt land för att bo på hotell och äta ute varje dag =)Skönt att det gick bra med den förmodade tsunamin (enligt nyheterna).

2012-04-11 @ 22:12:48
Postat av: Frallan

Japp

2012-04-12 @ 02:53:41
URL: http://tastelikechicken.blogg.se/
Postat av: Skeri

Jag tror att du kommer hem tidigare.

2012-04-12 @ 07:04:53
Postat av: Mia

Inte har du låtit negativ. Krass har du låtit och vem skulle inte göra det efter ett drygt halvår utan en ledig dag. Vad hände med gamarna?Jag tror du är hemma nu, kommer till Svedala för semester och sen är du tillbaka igen.

2012-04-12 @ 07:53:33
Postat av: DDSå är det ju frågan om ens karma! Inget är som bekant gratis.. Och det kan även bli frågan om åter-betalning, redan i det här livet!

DD

2012-04-16 @ 14:15:44
Postat av: Frallan

@Mia: Gamarna kraxar. Vi får se vad som händer nästa mörkertid i Sverige.@DD: Helt korrekt, det har jag också sett flera exempel på den här säsongen. Både bra och dålig karma.

2012-04-16 @ 16:05:39
URL: http://tastelikechicken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0