Jumbo Stay

Tiden rusar iväg mot avresan och jag insåg att det var hög tid att boka transport till Arlanda. Eftersom flyget med Turkish går redan klockan 12.20 så vågar jag inte chansa på att ta första intercity-tåget som går från Masriket samma morgon. Det skulle bara ge mig två timmar på Arlanda. Tänk om det skulle ligga ett löv på spåret i Krylbo, eller en snöflinga kanske, ja då skulle SJ kanske ställa in hela avgången och ringa in bussar för att kringgå det förestående hotet om tågförseningar.


Cockpit-sviten. Blir din för ca tre lakan...

Bättre då att åka en dag tidigare. Sagt och gjort, nu blir det avresa den 2:a oktober, vilket också innefattar ännu en hotellbokning. En dyr historia om man väljer att bo på något hotell i närheten av Arlanda. Lite bökigt att åka till någon kompis inne i Stockholm också. Valde helt enkelt det coola "Jumbo Stay" på Arlanda. Gick lös på 775:- spänn (hade inte 747:- varit mer passande?) för ett eget rum. Sovsal finns också där som ett alternativ, men som bekant, jag är ingen trashpacker längre.


"Please remain seated until the seat belt sign has been turned off."

När detta hotell, eller hostel ska det nog kallas öppnade för ett par år sedan fick det stor internationell uppmärksamhet. Här en video.


Och jag som alltid har så svårt för att sova på flyget...


Måste slänga in några retrobilder också. Hade finbesök från Skåneland igår, lustiga Tobbe som jag lärde känna och reste med (tillsammans med de andra pågarna Pierre, HP (inte såsen) och Johan) i Filippinerna för tre år sedan. Han brukar checka in här på "Masen Mansion" (som min lägenhet numera kallas) när han är på genomresa. Jag bjöd naturligtvis på min paradrätt. Spicy beef salad och två mellanöl! Sedan skulle det kollas på fotboll tydligen. Efter en sömnig första halvlek utan mål så chattade jag med Thailand istället. Då passade Sverige på att sätta bollen fem gånger i San Marinos kasse. Vet inte vad Hamrén sa till dem för skumt i pausvilan.


Benparadrätt.


Skumt mellan-öl och halvlekar.


Heja/Hejdå Sverige.Kommentarer
Postat av: Jossan

Ska ta och ringa dig någon dag Frallan! :)

2011-09-12 @ 23:05:00
URL: http://josefinebertram.blogg.se/
Postat av: Frallan

Ja gör det Jossan!

2011-09-13 @ 09:06:31
URL: http://tastelikechicken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0