3...is a magic number ♪♫♫♪

Efter att ha fyllt år i lördags (den 3:e September) och till slut äntligen köpt mig en smart phone så har det knappt varit tid till något annat än att leka med den och att ta emot gratulationer från världens alla hörn. Fick helt otroliga 200 mail under helgen. Från Sverige, Thailand, Vietnam, Kambodja, Australien, Norge, Danmark, England, Frankrike, USA, Österrike, och sist men inte minst, eller jo minst förresten, Skåneland! Sådant värmer.

 
Boostade mitt ego!


Thailändsk digital tårta från "duang jai"...

Att leka med nya telefonen och alla dess funktioner tar alltför mycket tid i anspråk. Appen "retro camera" gillar jag skarpt. Istället för att fylla i min visumansökan och skicka iväg den, så tar jag fåniga bilder på den. På visumansökan alltså. Det var ju förresten när jag skulle gå in på Expert och ta visumfotona som jag istället kom ut med nya telefonen i handen. För övrigt en HTC wildfire, något som jag blev totalsågad för av en kompis. "Du har köpt en tjejmodell" konstaterande han torrt. Dagen efter gjorde jag ett nytt försök och kom en stund senare ut från butiken med bilder på mig själv där jag liknar en helt vanlig heroinsmugglare så klart.


Oskarpa bilder gillas...

Så den 3:e Oktober är det alltså avfärd till Thailandet. Hemma igen 3:e Maj 2012 om inget drastiskt inträffar.
3:e November öppnar Ikea i Bangkok, även om det nu inte kommer påverka mig själv nämnvärt.
3:e December tillbaks i Thailand efter en tripp till Kuala Lumpur.
Om jag tänker tillbaka så var det den 3:e Januari i år en väldigt speciell dag då det hände mycket saker och var startskottet på något som jag skulle kunna skriva en hel bok om. Något som jag seriöst övervägde ett tag när allt var som mest turbulent. Hela vårvintern var en tid som både tog och gav energi. 3:e Februari var ett riktigt bottennapp, medan 3:e Mars nog toppade det mesta jag varit med om i livet. Det visade sig att det var rätt beslut att åka tillbaka en vända till, trots att det blev korsdrag i plånboken den månaden. Rollercoaster är bara förnamnet. 3:e Juli så kom ju erbjudandet från Eat, eller om det nu var den dagen jag sa ok till projektet. 3:e Januari nästa år så kommer syrran till Thailand också. Det är något hela tiden på det datumet verkar det som.

Nu ska jag försegla det här ämnet på något sätt.
Får bli med den här videon som jag fick skickad till mig i lördags av en gammal resekompis!


‎"It was the third of September, that day I'll always remember, yes, I will..."


Har dock inte 3 som mobiloperatör, även om rubriken syftar på det. Hänger kvar hos Televerket men undrar nu om det finns någon thailändsk operatör som erbjuder fri eller billig surf på simkortet. Jag är ju ändå tvungen att skaffa nytt nummer när jag kommer ner.


Slänger in några retrobilder till.


Sista dagen med praktiska men inte coola bussen.


Första dagen med coola men inte praktiska pickisen.


Dagens bonusbild!
"70-åringen som klev ut från garaget och försvann."

"Jag ska köpa vingar..virke..flygbiljett för pengarna..."

My papa was is a rollin' stone rock!


Kommentarer
Postat av: Anonym

2011-09-07 @ 22:58:52
Postat av: Isabelle

Ja det är något med nummer 3. Älvgatan 3, Violvägen 3 och Ulvsbygatan 3...

2011-09-07 @ 23:01:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0