Bangkok Hotell och stans godaste soppa.

Kom på att det var riktigt kul att skriva hotellrecensioner. För att det ska bli lättare att navigera skapade jag en ny kategori som heter Bangkok Hotell. Kommer så småningom att utökas med andra städer som Kuala Lumpur, Phnom Penh, Tokyo, Hongkong mf.
 
Hittade av en slump en intressant blogg idag också. En snubbe som farit runt hela världen ser det ut som och skrivit en massa om alla ställen han besökt. Mest från Asien och Thailand i synnerhet. Tjugo poster om bara Ko Lanta! Här är länken: In The Sky
 
Apropå Ko Lanta. Min hotelltestarkollega ringde upp och sa att han hittat ett YouTube-klipp där någon okänd och obskyr hotellbokarsida har tankat upp ett klipp om Nature House. Grejen är att det är MINA bilder som använts. Varenda bild i klippet har jag tagit med min kamera den gångna säsongen och tidigare år. Jag vet faktiskt inte hur jag ska reagera inför det här. Jag "lånar" ju själv bilder från nätet ibland till bloggen. Antagligen är bilderna plockade från booking.com. (Vid närmare googling så hittar jag Nature House på ett flertal bokningssidor som jag inte har något att göra med.) Ibland funderar jag på att vattenstämpla bilderna jag tankar upp men det verkar tidsödande. Kanske finns det något program som gör det enkelt. Tipsa om ni vet.
 
Den här bilden ovanför tog jag i november -09. Det är mina bilder genomgående, men har absolut ingenting att göra med klippet i övrigt och förstår heller inte syftet med klippet då det inte genererar någon provision på något sätt.
 
 
Bangkoks, eller världens godaste, soppa kan man hitta på T&K Seafood i Chinatown. Jag har ju tipsat om denna restaurangen tidigare i bloggen men den är värd att nämnas igen. Det här är utan tvekan mitt bästa stalltips i The Big Mango.  Länk för vägbeskrivning och vidare läsning: Bangkok Chinatown
 
"Kyparn, det är några djur i min soppa..."