Färdplan Far & Son

Det är lika bra att få ned kommande färdplan (och tankar) på pränt här så både jag och de som bryr sig vet vilka datum och tider som gäller.
 
 
Avresa Tisdag 27 november
Avgång 13.30 från Arlanda - Ankomst 05:45 (28 nov) Bangkok.
Flight TG0961
 
 
Hotell i Bangkok: 
Shangri-La Bangkok 28-30 november.
 
Flyg till Krabi: 30 november
Avresa 12:50 - Ankomst 14:20
Bangkok Airways PG 267
 
Barfotaliv och spicy beef salad på Klong Nin Beach 30 nov - 10 dec.
 
Flyg till Bangkok: 10 december
Avresa 11.30 - Ankomst 13:00
 
Hotell i Bangkok:
Banyan Tree 10-13 december
 
 
Hemresa Torsdag 13 december
Avgång 13:20 Bangkok - Ankomst 19.00 Arlanda (13 dec)
Flight TG0962
 
 
 
Banyan Tree, Sathorn Road. Bangkok anno 2016... 
 
 
Ja det blev efter mycket funderande till slut Banyan Tree som avslutningshotell i Bangkok den här trippen. Området är lite trist, men jag vill inte bo längs med stimmiga Sukhumvit nu när jag reser själv med Junior som nyss fyllt fyra år och har alldeles för mycket spring i benen. Nu är jag ändå inställd på att spendera mer tid på hotellet och bokade således Serenity Club vilket ger tillträde till executive floor som alltså har så kallad gratis buffé under happy hour, och det kommer göra både mig och Junior väldigt happy.
 
Bara en vecka till avfärd alltså. Tiden har gått fort sedan vi bokade i slutet på augusti. Junior är taggad till tusen och har räknat ned veckorna. I morse när vi klev in på dagis höll han demonstrativt upp ett pekfinger i luften och förkunnade myndigt för Berit (pedagogen) att det bara var en vecka kvar nu.
Hjärter Dam verkar ha drabbats av en allt starkare separationsångest inför Juniors avresa. Hon hade dock blandat ihop datumen och trodde att vi skulle åka redan i morgon och blev oerhört lättad när jag sa att det var först nästa tisdag.
 
Jag själv har funderat en hel del på hur man ska hantera Juniors eventuella längtan som antagligen kommer att poppa upp då och då under resan. Drygt två veckor, så länge har de aldrig varit ifrån varann. Det längsta hittills var veckan i somras då vi var på roadtrip han och jag, men då var det inga problem alls eftersom han varit så otroligt pappig under hela våren och sommaren. Nu har det jämnat ut sig och han har blivit lite mer mammig igen sista tiden. Jag ska dock villigt erkänna att jag skulle ha svårt att hantera en omvänd situation där Junior skulle följa med henne på semester under så lång tid, då det längsta jag varit ifrån honom är endast ett ynka lilla dygn.
Ja, han är pappas pojke - och nu ska vi ut på resa. 
 
 
 
#1 - - Sven:

Ha en trevlig resa och vi förväntar oss en recension på Hotellen.

Med vänlig hälsning/ Sven Luleå/Phrae

Svar: Hej Sven. Recensioner kommer. Är på Shangri-La nu och det har börjat bra. Frukosten kvalar nog in på topp 3 i Bangkok tack vare den trevliga uteserveringen precis vid floden.
Taste like chicken