Thailand eastin grand, hotel, qatar, sathorn

Reser i österled igen

Hemlängtan och bortlängtan blev för stor. Ännu en tripp bokad till landet i öster, om än lite kort. Den här gången med ännu en familjemedlem i bagaget. Biljetter med Qatar för under fem lök per skalle i februari måste anses som ett riktigt klipp. Biljetten för junior gick på femhundringen.
 
Jag fick således nöjet att hitta ett lämpligt hotell att prova i den stora Mangon. Tyvärr var mycket fullbokat eller på tok för dyrt. Jag har länge haft span på Centara Grand (Red Sky) men det funkade inte den här gången heller. Sofitel på Sukan var för dyrt just nu, och det landade till slut istället på Eastin Grand Hotel på trafikerade Sathorn Road. Drygt 8000 baddare för hela familjen inklusive frukost i två nätter. Direktanslutning till BTS Surasak. Recension kommer så klart. Jag fick tipset för ett tag sedan av en trogen läsare av bloggen, och haft det i åtanke sedan dess.
 
 
Eastin Grand Hotel. (Utsikt mot spökskrapan Sathorn Unique) Stulen bild från nätet.
 
 
Det kan löna sig att jämföra de olika bokningssidorna. Billigast blev det med Booking.com den här gången. Min lojalitet till Hotels.com fick stryka på foten den här gången, då de var nästan 1500 thb dyrare. Eastins egna hemsida kunde inte heller tävla mot Bookings superdeal den här gången.
 
Planen är sedan att besöka Hjärter Dams hemtrakter där Juniors mormor och morfar håller på att längta ihjäl sig efter den lille avkomman. Efter några dagar på de väldoftande risfälten drar vi vidare till beachen någonstans. Mae Phim ligger närmast till hands, men eventuellt åker vi till någon ö söder om Ko Chang. Det är väl Junior som styr det där. Det är i alla fall ursprungsplanen, men den lär väl omkullkastas i vanlig ordning om jag känner oss själv rätt. Hjärter Dam har ju kvar sin Toyota i Thailandet så vi kan ju egentligen köra vart vi vill. Om vi vill.
 
 
Svärmor kollar in ägorna i väntan på besöket från kalla nord...
 
 
 Färdplan
 
 
 
 
#1 - - Sverre:

Hei Frank. Alltid hyggelig å følge med på sidene her. Vi var på Koh Chang for mange år siden, og videre på Koh Kut - siste øya før Cambodia.
Ankommer BKK 7 mars og hjem 11.
Ha et fint opphold med dine svigerforeldre - det blir sikkert en stor fest.

#2 - - Frank:

Hej Sverre! Ja då kommer ni till Bangkok samma dag som vi flyger hem, så vi missar varann precis.
Om vi orkar så åker vi nog till Ko Kut en sväng. Har hört att det är mycket sandflugor där, men vet inte hur pass mycket.