Pop-up Ass

En pryl som antagligen aldrig kommer sälja i Europa är push-up, eller pop-up, fast för röven i det här fallet. Asiatiska tjejerna har väl aldrig gjort sig kända som speciellt bredrövade, och det är något som verkar göra dem bedrövade. Men hav förtröstan, för här finns lösningen. Jeans med ilägg för skumgummikuddar, och vips så får man stuss på studs. Notera demoexemplaren där iläggspåsarna är fastsydda i jeansen. Som ett par hederliga svenska cykelbyxor när jag tänker efter, fast med kuddarna lite felmonterade. 
Nu var inte det här någon nyhet för mig, jag visste om att det fanns redan tidigare. Jag känner en som hade pop-up-röv-ilägg i bröllopsklänningen och som tycker att ett "Vilken stor röv du har älskling"! är en av de finaste komplimanger man överhuvudtaget kan få levererat av sin make.
 
 
 
I övrigt så bjöd andra dagen i änglarnas stad på en hel del regn och ägnades åt att stångas med olika myndigheter. Dokument som ska översättas inför registreringen av äktenskapet här, och stämplar från ambassaden och avgifter som ska betalas. Förresten så fick jag en flashback när vi kom till svenska ambassaden. Jag hade inte en tanke på att de fortfarande låg på samma ställe, men när vi kom in där så poff så for jag nitton år tillbaka i tiden. Den gången som ett ynkligt blåbär i Thailand, ensam och utan slantar efter att bankomaten käkat upp mitt visakort och brorsan kvar i Krabi. Jag tror att jag har berättat om den episoden tidigare i bloggen, men hittar det inte nu. Jag minns mycket väl den där trädörren in till båset där man kunde ringa gratis till SOS International i Köpenhamn. Den gången var det svettigt att befinna sig i österlandet helt renskrapad på deg, och ingen hjälp fick jag heller förresten efter en miss från Folksam som skrivit fel datum på min reseförsäkring. Den gången kom hjälpen från oväntat håll..
 
Medan vi väntade på att ambassaden skulle öppna igen efter lunch så gled vi ner på Nickermann's och beställde ett par nya skräddarsydda skjortor. Så smidigt att gå tillbaks till samma ställe varje gång så man slipper där tugget från nepaleserna. Jag kan verkligen rekommendera Nickermann's om man vill ha något uppsytt. Det ligger i bottenvåningen på Landmark Hotel som jag skrivit om här. Landmark
 
Sedan vidare med himmelståget ut mot Central Bangna där vi skulle träffa hjärter dams brorsa, alltså min nya svåger. Tyvärr så fastnade han i en trafikstockning och missade hela mötet. Helt normalt i den psykotiska Bangkoktrafiken. Vi ägnade oss istället helhjärtat åt ytterligare en matfrossa på Sukishi så att vi knappt kunde gå därifrån. Bangkok är världens bästa matstad. Det är nog bara Tokyo som kan vara med och tävla där.
Middagen intogs på välrenommerade Hyde & Seek som ligger några kvarter bort från Hansar. Där åt jag mitt livs godaste burgare. Där förstod de att medium rare ska vara medium rare och inte welldone.
 
Frossa på Sukishi och Hyde & Seek.
 
Väl tillbaka på hotellet så blev det dags att slänga sig i poolen en sväng i skymningen. Vi var i princip helt ensamma där och hjärter dam ägnade sig åt lite yogaövningar i plurret. Jag brukar nästan aldrig använda poolen om det finns på hotellet men här har vi badat varje dag faktiskt och man kan simma längder då den är nästan 25 meter. En fullständig recension om Hansar kommer inom kort hoppas jag. I morgon flyttar vi till Muse Hotel.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0