Strax före deadline

Ända in i elfte timmen satt jag och funderade på om jag skulle boka om eller inte. Drack en halv Chang och tittade ut genom panoramafönstret på det polerade men helt opersonliga Grande Centerpoint som jag nu bodde på ett par nätter. Äh, jag lär väl ångra mig efter ett par dagar om jag åker hem nu tänkte jag och mailade Resecity hemma i Mora och bokade om hemresan till den 14:e maj. Det som egentligen var avgörande var att mina hyresgäster bor kvar till den 10:e och jag hade ingen lust att hysa in mig någon annanstans om jag väl åker hem.


Grande Centre Point Terminal 21

Frågan är nu vad jag skulle hitta på istället. Hettan i Bangkok var olidlig och efter att ha ätit sushi i några dagar på de svala shoppingcenterna började jag tröttna. Det var ändå ett par saker jag inte hunnit med ännu och ett par personer jag inte haft möjlighet att styra upp möten med, så jag valde att checka ut och flyttade tillbaka till favorithotellet Aloft igen. De hade dessutom en promotion nu och man fick tredje natten gratis om man bokade två, så det gjorde jag.


Hotel Aloft Bangkok - Suk Soi 11

Trots att det var skönt att lämna lugnet på Lanta så längtar jag redan tillbaka på ett sätt. Det var kul att komma till Bangkok en sväng och känna pulsen här, och några dagar på egen hand i en storstad gör mig absolut inget. Men nu börjar jag bli uttråkad. Beua. Jag saknar att sitta på Nature och babbla med Nancy och gästerna. Men nu är det stängt och nycklarna är överlämnade och ingen finns kvar där. Ko Lanta har dragit ner rullgardinen för den här gången. Så frågan återstår. Vad fasen ska jag hitta på nu i tio resterande dagar. Kanske skulle ha åkt hem i alla fall och bott i fäbodstugan någon vecka. Andas klar luft.


Hotel Rostberg - Soi grusväg...
Kommentarer
Postat av: Skeri

Fina vårdagar just nu, varmt, björkarna slår ut, inga mygg, långa ljusa kvällar, som gjort för att sitta i Rostberg på en stubbe och lyssna på fåglarna. BOKA OM IGEN!!!!

2012-05-03 @ 17:23:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0