Bokat hotell och ryokan i Tokyo

Men så var det äntligen bokat boende i Tokyo. Efter att ha klickat runt så bestämde jag mig för att ta två nätter på Shibuya Excel Hotel Tokyu som jag nämnde tidigare. Egentligen ett vanligt affärshotell , men med Shibuyas absolut bästa läge. Ingen kampanj men jag hade  10 %  från Hotels.com att nyttja vilket gav några hundralappar i rabatt.

http://www.tokyuhotelsjapan.com/en/TE/index.html 

Utsikt över Shibuya Crossing från Shibuya Excel Hotel Tokyu

Ville gärna bo på ett ryokan trots allt så jag hittade ett som är över 100 år gammalt och som fått goda vitsord. Det heter Homeikan och där har jag således bokat in sista natten. Ca 500 SEK för ett eget rum.

http://www.hostels.com/hostels/tokyo/homeikan/1133?source=hostelscomhostelnames3&gclid=CMjZorbH1aQCFYeEDgodDiwkKw

Homeikan Royokan. Traditionellt med japansk trädgård.  Frukostbricka på japanskt vis på Homeikan.

Skönt att det är avklarat nu i alla fall. Just nu är det bara Tokyo som fyller mina funderingar och jag har nästan glömt bort att jag ska tillbringa mesta tiden i Thailand. Har både köpt och lånat Tokyo-litteratur och läser det mesta jag kommer över. Problemet med just internet är att informationen aldrig tar slut, det pågår i det oändliga.

Reslitteratur deluxe

En annan kul sak förresten är att karismatiske Caroline antagligen kommer vara i Tokyo samtidigt som mig så det ska ju bli så kul att träffa henne där av alla ställen. Vad är oddsen för det?
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0